opc_loader

[4 jaar +] Holland op z'n mooist, op reis met de haagse school

Kinderboeken,9789025867539,14246/0
14,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Charlotte Dematons brengt in dit tekstloze prentenboek twee werelden samen. Ze verbeeldt een reis door het Hollandse landschap zoals de negentiende-eeuwse schilders van de Haagse School dat tot leven hebben gebracht, met als constante factor de lage horizon. De schilderijen in natuurgetrouwe tinten zijn op de spreads op een vrij natuurlijke wijze gecombineerd met hedendaagse elementen. Dat zijn bijvoorbeeld skatende kinderen en een wandelaar die strandt en hulp krijgt van een voorbijfietsende vrouw, waarna er tussen hen iets opbloeit. Sommige figuren, die veelal op de voorgrond staan, komen steeds terug. Op elke spread is in de lucht een gele ballon te ontdekken. Kinderen kunnen de verrassende ontknoping van het liefdesverhaal aan het einde zelf reconstrueren zoals het zich voltrekt tussen de muren vol schilderijen. Ze zijn ook in het echt te zien op de tentoonstelling waar dit boek bij hoort 'Holland op z’n mooist’ in het Haags Gemeentemuseum*; op de kindertentoonstelling hangen ook Dematons oorspronkelijke illustraties
Extra informatie
9789025867539,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
[4 jaar +] Holland op z'n mooist, op reis met de haagse school heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)