opc_loader

Stella, ster van de zee - Woutertje Pieterse prijs 2017

Querido,9789045119397,17881/0
15,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Stella. Ster van de zee is een boek wat meer dan prima past in ondersteuning aan kinderen om een universeel en actueel thema als vluchtelingencrisis uit te leggen.
Stella is namelijk een meisje wat gevonden is op zee, zonder ouder of wie dan ook bij zich. Ze zal menig persoon laten terug denken aan die afschuwelijke foto van het aangespoelde kindje op een strand enkele maanden geleden. Uit dit stukje wereldnieuws is dit prentenboek tot stand gekomen.

Stella is wel een bijzonder meisje, ze is wat groot uitgevallen, huilt veel en eet hele visjes om haar honger te stillen.Omdat niemand haar komt ophalen blijft ze uiteindelijk bij de visser en zijn vrouw die haar gevonden hebben. Ze groeit en bloeit op als ieder ander kind met maar één eigenaardigheid ze is wat groot voor haar leeftijd.
Op school leerde ze lezen en schrijven. En ze zong zo prachtig, alleen in een taal die niemand begreep. Als Stella te groot is gegroeid en niet meer past op school en thuis ook niet meer past (als in door de deur etc.) wordt ze verdrietig. Uiteindelijk trekt ze de wijde wereld weer in.

Winnaar van de Woutertje Pieterse Prijs 2017!
Extra informatie
9789045119397,Querido
Beoordelingen (0)
Stella, ster van de zee - Woutertje Pieterse prijs 2017 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)