opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Spirit Animals deel 5 - Wie kan je nog vertrouwen

Gottmer,9789025870843,15022/0
12,50
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Conor voelde een steek van angst toen hij de puntige, driehoekige vinnen herkende die door het water sneden. ?Haaien,? zei hij op hetzelfde moment dat Abeke ook geschokt naar adem hapte. Honderd eilanden? en op een van die eilanden leeft het Koningsdier dat Conor, Abeke, Meilin, Rollan en hun magische dieren kan helpen in hun strijd om Erdas te redden. Maar hoe vind je een magisch wezen dat zich al decennialang verborgen houdt? Tijdens hun zoektocht ontmoeten ze vele gevaren. Wat is er aan de hand op het Eiland van de Nacht, waar een mysterieuze mist de band met totemdieren lijkt uit te wissen? En op het Zonne-eiland blijkt de Veroveraar onverwacht dichtbij. Er is een verrader in hun midden? maar wie?
Extra informatie
9789025870843,Gottmer
Beoordelingen (0)
Spirit Animals deel 5 - Wie kan je nog vertrouwen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: