opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Kulanjango, Mijn vogelvriend

Lemniscaat,9789047703464,16991/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Ik móést haar klauwen aanraken. Ik deed mijn handschoenen uit en streek langs de zachte, perfecte ronding van elke teenen langs de vlijmscherpe nagels."Wat is ze mooi, he? zei Iona.Ik knikte. Maar het waren vooral de ogen van de visarend die me betoverden. Ze waren zonnebloemgeel, fen en intens.Toen ze die ogen op me richtte, was het alsof ze diep in mijn binnenste keek, alsof ik niets voor haar kon verbergen.Callum woont in Schotland. Op het bergachtige land van zijn vader raakt een zeldzame visarend verstrikt in een kluwenvisdraad. Nadat Callum samen met Iona heeft geholpen de vogel te redden, volgt hij per gps haar tocht naar Afrika.Maar dan blijft het signaal dagenlang van dezelfde plek komen. Is de visarend nog in leven?
Extra informatie
9789047703464,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
Kulanjango, Mijn vogelvriend heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items