opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Ik ben niet Bom! - Het geheim van Ridder Leander

Kinderboeken,9789026125799,11202/0
13,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie Ik ben niet bom! Leesplezier staat bij deze boeken voorop. Marion heeft haar eigen instituut Kind in Beeld waar ze kinderen met leesproblemen onderzoekt en begeleidt. 'Lezen moet leuk zijn!' is haar motto. Met tekeningen van Martijn van der Linden. 'Ik vertrouw jou niet.' fluistert Hendrik. Zijn zwaard blinkt in het zonlicht. Leander grijnst. 'Ik doe mee met het riddertoernooi, of je nu wilt of niet! En reken maar dat ik ga winnen.' Een onbekende ridder klopt aan bij kasteel Timmers. De oude hertog laat ridder Leander binnen en biedt hem onderdak. De hertog kan wel wat gezelschap gebruiken nu zijn dochter spoorloos verdwenen is. Edo wordt de schildknaap van ridder Leander. Iedereen sluit vriendschap met de nieuwe ridder. Behalve ridder Hendrik: die moet niets van hem hebben. Er gebeuren vreemde dingen in het kasteel... Kan Edo zijn nieuwe meester wel vertrouwen?
Extra informatie
9789026125799,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Ik ben niet Bom! - Het geheim van Ridder Leander heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: