opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Ik ben niet Bom! - Gevaar op zee

Kinderboeken,9789026125836,11200/0
9,95
Voorraad
Voorraad:
  2  items
Beschrijving
Eindelijk heeft Carlijn vakantie. Nu kan ze weg van die rotschool, waar ze al jaren getreiterd werd! Na de vakantie wordt ze en brugklasser. Dan mag ze lekker opnieuw beginnen. Maar eerst gaat Carlijn op zeilvakantie, samen met haar ouders en broer. Midden op zee worden ze verrast door noodweer. Het schip, De Omslag, zinkt. Carlijn spoelt aan op een verlaten strand. Zal ze dit avontuur overleven? Marion van de Coolwijk schreef al meer dan 200 spannende boeken. Speciaal voor kinderen met leesproblemen schrijft ze in de serie 'Ik ben niet bom!' Leesplezier staat bij deze boeken voorop. MArion heeft haar eigen instituut 'Kind in beeld' waar ze kinderen met leesproblemen onderzoekt en begeleidt. ' Lezen moet leuk zijn!' is haar motto!
Extra informatie
9789026125836,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Ik ben niet Bom! - Gevaar op zee heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items