opc_loader
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Het huis Elfae 3 - Een duister gilde - 9789051161212

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051161212,14120/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Een duister gilde is het derde en laatste deel van de fantasytrilogie over het Huis Elfae. Ailinn heeft besloten de magiër Odis te helpen bij zijn poging het magische eiland Faedra te betreden. Samen reizen ze door vreemde plaatsen om dit doel te bereiken. Intussen wordt Ailinns oom Dragan in Vertival aan de kant geschoven door de machtsbeluste Neron, die hij zelf naar het Huis Elfae had gehaald. De valse magiër wil namelijk het Huis gebruiken om er een duister gilde op te richten, samen met een aantal andere gevaarlijke magiërs. Gelukkig komt een aantal bewoners van Fortuna in opstand. Zou het hen, samen met een klein leger onder leiding van Ailinns vader Brennen, lukken om de magiërs te verjagen? En wat gebeurt er wanneer Ailinn met een oude, magische erfenis terugkeert naar Vertival?Eén enorme pas en ze stapte het water binnen. Ze had verwacht erdoorheen te zullen stappen als door een scherm, en er aan de andere kant uit te komen, maar het water omsloot haar op dezelfde manier als het water van de zee dat deed wanneer je erin viel. Ailinn deed een poging tot doorlopen, maar water was niet bedoeld om in te lopen. Ze was blij dat ze, voor ze erin gestapt was, nog een grote hap lucht had genomen, want water was ook niet bedoeld om in adem te halen, tenzij je een vis was. Bevreemd wachtte ze een poosje, zonder zich te bewegen, maar er gebeurde niets.Ze voelde een golfje paniek en probeerde te zwemmen, maar dat lukte niet. Rechtopstaand dreef ze in het omvattende water als een insect dat gevangen was in een vloeibaar spinnenweb. Wat moest ze doen? Odis zag ze nergens, was hij er wel doorheen geraakt?Ze kreeg het benauwd. Ze voelde hoe de druk in haar hoofd toenam, haar hartslag bonkte in haar oren. Wat was de bedoeling? Als ze hier nog lang bleef, stikte ze!
Extra informatie
9789051161212,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
Het huis Elfae 3 - Een duister gilde - 9789051161212 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: