opc_loader

Het hart van de draak - De verhalen van opa Eik, boek 2

Clavis,9789044823868,16876/0
16,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Maya en Guus keren terug naar het bos van Opa Eik om een medicijn te zoeken voor hun zieke opa. In het bos ontmoeten ze Ahab, de drakenjager, en zijn trouwe draak Hu Lung. Samen met Ahab gaan ze op zoek naar de Rode Zandsteendraak.Zullen ze de vreselijke draak verslaan? En zal opa Droes genezen? Maya en Guus rollen weer van het ene avontuur in het andere ... Deel twee van de fantasierijke en meeslepende trilogie, vol betoverende woorden en magische tekeningen.Voor verhalenliefhebbers vanaf 10 jaar.
Extra informatie
9789044823868,Clavis
Beoordelingen (0)
Het hart van de draak - De verhalen van opa Eik, boek 2 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)