opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Ellie en Nellie op het onbewoonde eiland

Kinderboeken,9789025853228,13429/0
10,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Een verborgen schat op een onbewoond eiland. Wat zou de verschikkelijke tweeling Ellie en Nellie díé graag willen hebben. Samen met hun vader gaan ze op zoek naar de kist vol goud en geld, op dat eiland vol donkere bossen en geheimzinnige grotten. Het is een heerlijk, spannend avontuur. Alleen jammer dat er op dit onbewoonde eiland geen kinderen zijn om te pesten. Kinderen niet, nee - maar dieren zijn er wel. En dieren pesten vinden Ellie en Nellie ook geweldig. Dus slaan ze er weer eens op los. Hadden ze dat maar niet gedaan.
Extra informatie
9789025853228,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Ellie en Nellie op het onbewoonde eiland heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items