opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

De draak van kristal

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051160338,14758/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
De draak van Kristal is een boek van Gerard Delft. Zal Virroen de Dramon voorgoed verslaan?Virroens erfvijand, de Dramon, heeft het gemunt op de kern van een kristal, dat hem zijn macht terug zal geven. Het kristal blijkt het hart van de draak van kristal te zijn. De enige die dit kan voorkomen, is Virroen, omdat hij ooit een groter kristal waar het deel van uitmaakte, stuksloeg. Hierdoor brak de macht van de Dramon. Hij moet het kristal in het lichaam van de Oerdraak plaatsen, die in de Hoge Grotten op hem wacht. Hiermee zal de Dramon voorgoed verslagen zijn. De draak van kristal is het vervolg op Het zwaard van kristal, maar kan ook als zelfstandig boek gelezen worden.
Extra informatie
9789051160338,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
De draak van kristal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items