opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba - paperback

Kinderboeken,9789000346219,18534/0
10,00
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Speciale filmeditie met foto's uit de film en een nawoord van Tosca Menten. Dus ik word niet ghroot, zei Dummie. Nee, antwoordde Goos eerlijk. En ook niet koning. Nee. Goos wachtte ongemakkelijk af wat er nu zou komen. Als ik word niet ghroot, en ik word ook niet koning. Dummie keek Goos strak aan, zijn gouden ogen stonden boos en verdrietig tegelijk. Wat moet ik dan doen wel? Dummie neemt een besluit: als hij niet groot kan worden en ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen gaat hij meedoen aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussen heeft Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje, de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen. Goos moet en zal het vinden. Maar waar is het? Bomkak Dinges! Toch niet op de bodem van de zee? Filmeditie van Dummie de mummie en de sfinx van Shakaba. Met foto's uit de film en een nawoord van Tosca Menten over Dummie en juffrouw Friek! Om van op je nagels te bijten en af en toe keihard te lachen!
Extra informatie
9789000346219,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Dummie de Mummie en de sfinx van Shakaba - paperback heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: