opc_loader

Dummie de Mummie en de sfinx van shakaba - hardcover

Kinderboeken,9789047517597,12245/0
14,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
"Dus ik word niet ghroot", zei Dummie. "Nee," antwoordde Goos eerlijk. "En ook niet koning." "Nee." Goos wachtte ongemakkelijk af wat er nu zou komen. "Als ik word niet ghroot, en ik word ook niet koning..... Dummie keek Goos strak aan, zijn gouden ogen stonden boos en verdrietig tegelijk. "Wat moet ik dan doen wel?" Dummie neemt een besluit: als hij niet groot kan worden en ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen gaat hij meedoen aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussn heeft Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje - de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen. Goos moet en zal het vinden. Maar.....waar is het? Bomkak Dinges! Toch niet op de bodem van de zee??
Extra informatie
9789047517597,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Dummie de Mummie en de sfinx van shakaba - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)