opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Dummie de Mummie en de sfinx van shakaba - hardcover

Kinderboeken,9789047517597,12245/0
14,99
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
"Dus ik word niet ghroot", zei Dummie. "Nee," antwoordde Goos eerlijk. "En ook niet koning." "Nee." Goos wachtte ongemakkelijk af wat er nu zou komen. "Als ik word niet ghroot, en ik word ook niet koning..... Dummie keek Goos strak aan, zijn gouden ogen stonden boos en verdrietig tegelijk. "Wat moet ik dan doen wel?" Dummie neemt een besluit: als hij niet groot kan worden en ook geen koning, wil hij in ieder geval net zo beroemd worden als zijn farao-vader. Vol zelfvertrouwen gaat hij meedoen aan een bijzondere wedstrijd. Ondertussn heeft Goos een ander plan. Ergens op aarde bevindt zich een geheimzinnig beeldje - de sfinx van Shakaba. Misschien kan dat machtige beeldje Dummie helpen. Goos moet en zal het vinden. Maar.....waar is het? Bomkak Dinges! Toch niet op de bodem van de zee??
Extra informatie
9789047517597,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Dummie de Mummie en de sfinx van shakaba - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: