opc_loader

Dummie de Mummie deel 4, en het masker van Sebek-Ra - hardcover

Kinderboeken,9789000309979,17577/0
14,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
MAASHI! MAASHI! De klas van Dummie en Goos mag meedoen met een optocht! Op aanwijzing van Dummie maken ze met zijn alles een prachtige wagen van de Nijl. Maar tijdens de optocht gooit Anna-Lies roet in het eten. Er gebeurt iets verschrikkelijks en Dummie moet vluchten. Niemand weet waar hij is. Goos, Klaas en Ebbie zijn radeloos. Waar kan Dummie zijn? Wie zal hem vinden? En.... wat gebeurt er dan? 'Goos!' schreeeuwde Klaas. "Goos! Goos! Kom nu!' Er vlogen voetstappen de trap op, Klaas stoof Goos' kamer binnen, greep zijn arm, sleurde hem naar de overloop en bijna vielen ze samen van de trap af. De televisie stond aan. En toen zag Goos wat hij niet meer verwacht had. Dummie was op televisie.
Extra informatie
9789000309979,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Dummie de Mummie deel 4, en het masker van Sebek-Ra - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)