opc_loader

[8 jaar +] Dolfje Weerwolfje 8 - Dolfje Sneeuwwolfje

Kinderboeken,9789025851781,13150/0
12,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Dolfje Sneeuwwolfje is weer een prachtig boek van Paul van Loon. Dolfje en Noura rennen door het Weerwolvenbos. Het bos is wit. Overal ligt sneeuw. Dan vliegen er grote hopen sneeuw door de lucht. Dolfje en Noura vluchten weg. Net op tijd bereiken ze het huisje van Opa weerwolf. Daar wachten ze tot de sneeuw ophoudt. Om de tijd te doden vertellen ze verhalen. Over het nachtmerrieneefje. En over Knuppel, de weerwolfjager. Maar wie gooit toch die geheimzinnige sneeuwhopen? En wat ritselt daar in de schoorsteen?In dit nieuwe avontuur van Dolfje Weerwolfje zijn opgenomen de verhalen Het Nachtmerrieneefje en Niet bijten, Dolfje!
Extra informatie
9789025851781,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
[8 jaar +] Dolfje Weerwolfje 8 - Dolfje Sneeuwwolfje heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)