opc_loader

[8 jaar +] Dolfje Weerwolfje 13 - Weerwolf hooikoorts

Kinderboeken,9789025862800,15155/0
15,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Dolfje Weerwolfje Weerwolfhooikoorts is een nieuw boek 11 uit de bekende serie van Paul van Loon. Haaa... tsjoe! Dolfje niest steeds vaker, nadat hij een weerwolf geweest is. Hoe kan dat? Dolfje wil geen weerwolf meer zijn. Hij verstopt zich voor de volle maan. Hij vermomt zich. Hij gaat zelfs naar de dierenarts. Maar niets helpt. Hij heeft de gevreesde weerwolfhooikoorts. 'Heel gevaarlijk voor weerwolven,' zegt opa weerwolf. En erg besmettelijk! Dus alle weerwolven zijn in gevaar.Ook Leo. En Noura!Egens moet een medicijn zijn, maar waar?Dolfje gaat op zoek, samen met Leo.Ze hebben niet veel tijd.Voor de volle maan verdwijnt, moeten ze terug zijn met een medicijn...
Extra informatie
9789025862800,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
[8 jaar +] Dolfje Weerwolfje 13 - Weerwolf hooikoorts heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)