opc_loader

De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen - hardcover

Kinderboeken,9789401415347,17159/0
15,99
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Ga op bezoek bij Andy en Terry in hun uitgebouwde boomhut, nu met 13 gloednieuwe verdiepingen, waaronder een botsautobaan, een skateramp, een arena voor moddergevechten, een antizwaartekrachtkamer, een ijssalon met 78 smaken waar een ijs-opscheppende robot werkt die Edward Schephand heet, en een labyrint des Doods, dat zo ingewikkeld is dat niemand die er naar binnen is gegaan er ooit weer uit is gekomen... althans, tot nog toe niet.DUS WAAR WACHT JE OP? KOM NAAR BOVEN!Boordevol knotsgekke illustraties van de eerste tot de zesentwintigste verdieping.Vertaald door Edward van de Vendel.
Extra informatie
9789401415347,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
De waanzinnige boomhut van 26 verdiepingen - hardcover heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)