opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

[10 jaar +] De Grijze Jager 2 - De brandende Brug - paperback

Gottmer,9789025743031,1272/0
15,99
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Terwijl men zich in het koninkrijk van Araluen voorbereidt op de oorlog tegen Morgarath, vergezellen Will en Arnaut de Grijze Jager Gilan op een missie naar Celtica. De dorpen in Celtica blijken uitgestorven te zijn. Alleen het uitgehongerde meisje Evanlyn kan hun vertellen waarom: Morgarath heeft zijn leger van Wargals gestuurd om de Celten te onderwerpen. Gilan keert direct huiswaarts om dit nieuws aan de koning over te brengen. Intussen ontdekken Will, Arnaut en Evanlyn de werkelijke redenen van Morgaraths handelen: alles wijst op een verrassingsaanval op het koninkrijk. Zullen de vrienden dit onheil weten te voorkomen? De Brandende Brug is het tweede deel in een spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont. Eerder verscheen De Ruïnes van Gorlan.
Extra informatie
9789025743031,Gottmer
Beoordelingen (0)
[10 jaar +] De Grijze Jager 2 - De brandende Brug - paperback heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: