opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

Kasteel in zicht - op avontuur in kastelen van Nederland en Vlaanderen

Gottmer,9789059567214,16147/0
17,95
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Op avontuur in kastelen van Nederland en Vlaanderen.

Echte kastelen: daar hebben we er heel wat van in Nederland en Vlaanderen.Elk kasteel heeft zijn eigen spannende verhalen, van de middeleeuwen tot nu. En elk kasteel ziet er weer anders uit. In Kasteel in zicht! kom je veel te weten over een aantal kastelen in Nederland en Vlaanderen: van Slot Loevestein en Kasteel Hoensbroek tot het Kasteel van Gaasbeek en het Gravensteen.

Lees over hun geschiedenis en hun bewoners, zoals stoere ridders en kasteelvrouwen, machtige graven en gravinnen. En natuurlijk zitten er ook spookverhalen in dit boek!

Op bijna iedere bladzijde staan kleurige tekeningen van Irene Goede, waarop veel te zien is. Zij maakte ook een prachtige dwarsdoorsnede van het Muiderslot in de middeleeuwen. Alle kastelen in dit boek kun je zelf bezoeken, je vindt ze op de kaart achterin.
Extra informatie
9789059567214,Gottmer
Beoordelingen (0)
Kasteel in zicht - op avontuur in kastelen van Nederland en Vlaanderen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: