opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

De geboorte van en moeder

Kinderboeken,9789043901666,11681/0
8,50
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
In de geboorte van een moeder beschrijft Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden. Met de relativerende humor die haar zo eigen is, neemt Deckers de lezer mee in de achtbaan van emoties waar elke nieuwe moeder mee te maken krijgt. De Geboorte van een moeder is echter meer dan een persoonlijk verslag. Het bevat ook veel praktische informatie en handige tips voor de zwangerschap en de kraamtijd.Aan de hand van 150 zinvolle tips laat Deckers bovendien zien hoe je zonder dieet weer tot een gezond, fit en gestroomlijnd lichaam kunt komen.Een deel van de opbrengst van dit boek komt ten goede aan het Nationaal Fonds Kinderhulp, waarvan Daphne Deckers ambassadrice is.
Extra informatie
9789043901666,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
De geboorte van en moeder heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items