opc_loader

Christofoor Adult - The artist s way - 9789060387252

Christofoor
Christofoor,9789060387252,13186/0
24,90
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Christofoor - The artist s way - 9789060387252

Al vele jaren hebben mensen mij gevraagd dit boek te schrijven. The Artists Way gaat over het herontdekken van je creativiteit. We ontdekken daarbij het terrein dat we in het verleden hebben bereisd. The Artists Way voor ouders is gericht op het cultiveren van creativiteit, zodat we heel bewust, en speels, onze kinderen een gezond creatief pad kunnen wijzen naar de toekomst. Julia Cameron. Eindelijk is nu de veelgevraagde toevoeging aan het werk van de bestsellerauteur van The Artist s Way over haar visie op het creatieve proces beschikbaar. The Artists Way voor ouders biedt spirituele handreikingen waaruit ouders telkens weer kunnen putten in hun eigen tempo en in elk stadium van de ontwikkeling van hun kinderen. Het boek is geschreven voor ouders van kinderen van nul tot twaalf jaar en bouwt voort op de fundamenten van The Artists Way, zodat deze inzichten gedeeld kunnen worden met de volgende generatie. Door de spirituele concepten en praktische handreikingen is dit boek een gids voor ouders om de creativiteit van hun kinderen ten volle te ontplooien.

Christofoor boeken bij De Houten Trein Alkmaar: Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven.

Christofoor geeft zowel boeken uit van Nederlandse als van internationale auteurs en illustratoren. De uitgeverij vierde in 2015 haar 40-jarig jubileum!
Extra informatie
9789060387252,Christofoor
Beoordelingen (0)
Christofoor Adult - The artist s way - 9789060387252 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)