opc_loader

Christofoor Adult - Kinderwens - 9789060388907

Christofoor
Christofoor,9789060388907,13480/0
18,50
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Christofoor - Kinderwens - 9789060388907

Dit boek is vooral bedoeld voor jonge mensen die verder willen kijken dan een zwangerschapstest. Veel besluiten die genomen worden in de vruchtbare leeftijd zijn onomkeerbaar en weinig themas raken een mens zo diep als dat van het wel of niet kinderen krijgen. In het denken over ongeboren leven heerst aan de ene kant overromantisering en is er aan de andere kant koude rationaliteit. Wolken roze en blauw en babyparadijzen staan tegenover geboorteplanning en kunstmatige bevruchtingstechnieken. Hoe vind je je weg daarin? Is er nog een fijne en echt menselijke verhouding tot dit thema mogelijk?In dit boek komen ook vragen aan de orde als, kun je een zin ontdekken in het komen of wegblijven van een kind? Is een miskraam werkelijk mis? Wat en vooral wie spreekt er een woordje mee rondom al deze vragen? Jeanne Meijs schrijft over deze themas in heldere, goed leesbare taal, aangevuld met aangrijpende voorbeelden uit de praktijk.

Christofoor boeken bij De Houten Trein Alkmaar: Christofoor wil boeken uitgeven, die de mens in staat stellen zich zelf innerlijk te vernieuwen en zijn horizon te verbreden, om daardoor de samenleving nieuwe impulsen te geven.

Christofoor geeft zowel boeken uit van Nederlandse als van internationale auteurs en illustratoren. De uitgeverij vierde in 2015 haar 40-jarig jubileum!
Extra informatie
9789060388907,Christofoor
Beoordelingen (0)
Christofoor Adult - Kinderwens - 9789060388907 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)

Laatst bekeken items