opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Bij de Egyptenaren

Kinderboeken,9789058780508,16595/0
12,50
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Een nieuw boek met uitklapplaten in de serie: Wat ik weten wil.....De Egyptenaren zijn de bekendste bewoners van de nijloever. Zij wonen er al duizenden jaren. Omdat ze konden lezen en schrijven, weten we heel veel over hun dagelijks leven. Op zuilen, muren en plafonds schreven of hakten de Egyptenaren hele verhalen in hun hierlogliefenschrift. Samen met de kinderen Nebet en Panhesi ontdek je vanalles over het Egyptische leven. Wat aten ze? Gingen ze in bad? Was er een school waar ze lezen en schrijven leerden? Welke goden vereerden ze?
Extra informatie
9789058780508,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
Bij de Egyptenaren heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items