opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

[6 jaar +] Het grote boerenboek -

Kinderboeken,9789058780492,16693/0
12,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Het grote boerenboek is een boek voor iedereen, die weten wil waar ons eten vandaan komt en hoe het geproduceerd wordt. Alle landbouwproducten komen nu eenmaal bij de boer vandaan. Maar bedrijven worden steeds groter en intensiever.In dit boek lees je dat het ook anders kan. Dat biologische landbouw beter is voor de mensen en dieren en dat bv superstallen en bestrijdingsmiddelen niet altijd nodig zijn. Tussen de teksten vind je korte weetjes die de tekst verduidelijken of aanvullen. Ook staan er veel proefjes in die je zelf thuis of op school kunt doen.
Extra informatie
9789058780492,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
[6 jaar +] Het grote boerenboek - heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items