opc_loader

[4 jaar +] De ziekenboeg - De ogen van Olivia - 9789051162745

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051162745,14336/0
9,95
x
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Serie: De Ziekenboeg de ogen van olivia over scheelzien en een lui oog. Op een dag komt Olivia sip thuis. Ze hebben haar uitgescholden voor 'schele'. 'Ben ik echt een schele?' vraagt ze. 'Dat wil ik niet.' 'Nou, je rechteroog kijkt wel een beetje naar je neus,' zegt mama. Olivia kijkt scheel en daarom gaat ze naar de oogarts in het ziekenhuis. Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders. In De ogen van Olivia worden het bezoek aan het ziekenhuis, het onderzoek, het afplakken van het oog en de rechtzetoperatie uitvoerig besproken.
Extra informatie
9789051162745,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
[4 jaar +] De ziekenboeg - De ogen van Olivia - 9789051162745 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Retourgarantie
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. (Lampjes met naam hebben geen retourgarantie)
Levering

Levering binnen 2 werkdagen (Op de lampjes met een eigen naam is een langere levertijd van toepassing)