opc_loader
Gratis verzenden boven de € 50,= / binnen 2 dagen geleverd / vandaag in huis... ? Kom langs in de leukste winkel van Alkmaar!

[4 jaar +] De ziekenboeg - De diabetes van Daan - 9789051162653

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051162653,14338/0
9,95
Voorraad
Voorraad:
 1 items
Beschrijving
Serie: De Ziekenboeg Extra de diabetes van daan als je elke dag moet opletten. Daan is moe en voelt zich niet fit. 'Mag ik wat drinken?' vraagt hij. Alweer? Je hebt net limonade gehad,' zegt zijn moeder. 'Ja, maar ik heb zo'n dorst,'zegt Daan.Daan is al een tijdje moe en hangerig. Ook heeft hij steeds meer dorst, en het lijkt wel of hij magerder wordt. Als zijn moeder hem meeneemt naar de huisarts, blijkt hij diabetes te hebben. Kinderen zien vaak op tegen een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, omdat ze zich geen voorstelling kunnen maken van wat hen te wachten staat. De serie 'De ziekenboeg' bereidt ouders en kinderen voor op de behandeling of helpt ze bij de verwerking ervan. De informatieve, vlot geschreven verhalen vertellen vanuit de belevingswereld van een kind over een ziekte, aandoening of medische ingreep. De vele illustraties ondersteunen en verluchtigen de situaties en de gebruikte medische voorwerpen. Achterin staat nuttige informatie voor de ouders. De diabetes van Daan beschrijft wat er gebeurt als diabetes wordt ontdekt en wat er bij deze ziekte aan de hand is in je lichaam. Ook wordt duidelijk hoe het is om diabetes te hebben en wat er allemaal verandert.
Extra informatie
9789051162653,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
[4 jaar +] De ziekenboeg - De diabetes van Daan - 9789051162653 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: