opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

[3 jaar +] Bijbel voor kinderen

Kinderboeken,9789047517283,1020/0
29,99
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Bijbel voor kinderen is een boek geschreven door Marianne Busser en Ron Schroder. Met een bundeling van het Oude en Nieuwe Testament, hebben de auteurs een duidelijk doel voor ogen, het toegankelijk en helder vertellen van eeuwenoude verhalen voor jonge kinderen over alledaagse mensen en hun verhouding tot God. In het Oude Testament lezen wij hoe God de wereld schiep en samen met Zijn volk op weg ging naar het beloofde land. Het Nieuwe Testament vertelt over de stal waar Jezus werd geboren. De sfeervolle illustraties zijn van Alex de Wolf.
Extra informatie
9789047517283,Kinderboeken
Beoordelingen (0)
[3 jaar +] Bijbel voor kinderen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items