opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

Prentenboek Aida - Een muzikaal prentenboek + CD

De Vier Windstreken
De Vier Windstreken,9789051161410,14551/0
18,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
Liefdesdrama prachtig verteld door meeslepende muziek. Themas: liefde, het Oude Egypte, opera. De beroemde opera Aida van Giuseppe Verdi vertelt het liefdesverhaal van de Ethiopische prinses Aida en de Egyptische veldheer Radames. Door Amneris, die ook verliefd is op Radames, en door de oorlog tussen hun landen, is het voor hen moeilijk om bij elkaar te zijn. De muziek uit de opera versterkt dit verhaal. Door de muziek te combineren met een prentenboek wordt klassieke muziek ook toegankelijk voor jonge kinderen. De cijfers in de marge geven weer welk nummer van de cd bij de tekst hoort.
Extra informatie
9789051161410,De Vier Windstreken
Beoordelingen (0)
Prentenboek Aida - Een muzikaal prentenboek + CD heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: