opc_loader
Onze naamlampjes nu met korting en met een gratis houten wenskaartje met een tekst naar keuze. Het ultieme kraamcadeau om te versturen met een persoonlijke wens!!
Vanwege het corona virus passen wij tijdelijk onze openingstijden aan van onze fysieke winkel in Alkmaar. Van dinsdag tot en met zondag zijn we van 12.00 tot 17.00 uur geopend, op maandag zijn we gesloten. Mocht u niet langs willen, kunnen of durven komen, bestel dan online, via de mail of telefonisch. Wij brengen uw bestelling (bestellingen tot 16.00 uur gedaan) dezelfde dag na 17.00 uur persoonlijk bij u thuis als uw adres zich bevindt in de gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Koggenland, Heiloo, Bergen(nh).

[6 jaar +] De boze heks geeft een feest

Lemniscaat,9789056374075,16409/0
14,95
Voorraad
Voorraad:
  1  items
Beschrijving
De boze heks geeft een feest is een nieuw avontuur van de boze heks verhalen. 'Wat bent u somber'zei de haas. 'Wat scheelt eraan?' 'Niets,'zuchtte de heks. 'Maar het wordt weer winter. Bah.' 'De winter kan heel gezellig zijn.' 'Vind je?''We bedenken gewoon iets gezelligs,'zei de haas. 'Een feest met zijn allen, of..' 'Een feest? riep de heks. 'Je denkt toch niet dat ik in de stemming ben voor een feest?' In deze zesde bundel verhalen is de boze heks weer flink uit haar humeur. Ze rent urenlang door het bos, terwijl ze beukennoten in kastanjes verandert en bosbessen in frambozen. De dieren durven hun huis bijna niet uit te komen. Gelukkig gaat de boze heks ook af en toe een weekje naar haar zus in het Zuiden en dan is het lekker rustig in het bos.Voorlezen vanaf 6 jaar, zelf lezen vanaf 8 jaarMet tekeningen van Annemarie van Haeringen
Extra informatie
9789056374075,Lemniscaat
Beoordelingen (0)
[6 jaar +] De boze heks geeft een feest heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items