opc_loader
7 dagen per week open! ZATERDAG van 09.30 tot 17.00 uur, alle andere dagen van 12.00 tot 17.00 uur.
Direct contact: 072-5280765

Grimm's [0 jaar +] rammelaar visje, met houten schijven - Grimms 08115

Grimm's,gr08115,11909/0
17,99
Artikelnummers
EAN:
24777
Voorraad
Voorraad:
  4  items
Beschrijving
Grimm's rammelaar visje, met houten schijven - Grimms 08115

Rammelen visje, met houten gekleurde schijven in groen en blauw. Materialen: gemaakt van Els en kalk hout, niet-giftige plant gebaseerd olie afwerking. Kralen: esdoorn hout, niet-toxisch watergebaseerde kleur vlek. Afmeting: diameter 7, 5cm

De fimra Grimm's ontwerpt en maakt zeer degelijk houten speelgoed. Het eenvoudige ontwerp laat veel aan de creativitiet van kinderen zelf over, eenvoud is de ware kracht van het merk Grimm's! Bij de productontwikkeling laat Grimm's zich leiden door de Waldorfpedagogiek, maar ook door de Montessori gedachten.
Kinderen en volwassenen voelen zich zeer aangetrokken door de prachtige kleuren en mooie ongelakte oppervlakten van Grimm's houten speelgoed. De plantaardige olien waarmee de Grimm's producten zijn behandeld zorgen voor een oppervlakte waardoor de structuur van het hout goed bewaard blijft. Hierdoor ontstaat er ook een grotere speelwaarden omdat bij het bouwen de oppervlakte stroef genoeg is dat de delen niet van elkaar afglijden.
Grimm's producten zijn allen stuk voor stuk uniek, door het handwerk is ieder onderdeel altijd verschillend, de kracht van handgemaakte houten speelgoed! Grimm's hanteert de hoogste Duitse standaard voor hun producten met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid! Daarom voldoen de producten van Grimm's aan de hoogste eisen voor kleur en olie die de Eropese unie oplegt (EN71) en de eisen die de Verenigde Staten van America stelt aan producten.
Extra informatie
gr08115,Grimm's
Beoordelingen (0 )
Grimm's [0 jaar +] rammelaar visje, met houten schijven - Grimms 08115 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: